۱۳۹۸ دوشنبه ۱ مهر
برگزاری جلسه تعاملات مشترک دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور و دانشگاه الزهرا با موضوع زنان و خانواده
12 خرداد 1398

جلسه تعاملات مشترک دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور و دانشگاه الزهرا (س) درحوزه زنان و خانواده با حضور خانم دکتر نظری پورکیایی مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و برخی از مدیران و اعضای هیات علمی دانشگاه در روز یکشنبه 12 خرداد 98 در سالن جلسات معاونت پژوهشی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

در ابتدا دکتر اردوخانی (معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه) ضمن خوش آمدگویی به میهمانان، گزارشی از فعالیت های پژوهشی دانشگاه در حوزه "زنان و خانواده" ارائه کرد.

در ادامه مدیران پژوهشی و نماینده ‌های برخی از دانشکده ها و پژوهشکده زنان، نظرات و پیشنهادهای خود را بیان و توانمندی های هرکدام از گروه ها در زمینه های پژوهشی، ترویجی و کارآفرینی زنان ارائه کردند.
دکتر نظری پورکیایی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، از تلاش اعضای هیات علمی و مسئولان در اجرایی شدن طرح های پژوهشی تشکر کرد. همچنین ایشان تاکید کرد که این تجربیات می تواند اثرگذاری خوبی در موارد تقنینی و رفع کاستی ها و موانع موجود در کشور در امور زنان و خانواده داشته باشد. در ادامه، دکتر نظری اشاره نمود که تمامی استان های کشور ظرفیت خوبی برای همکاری با دانشگاه الزهرا در حوزه زنان و خانواده دارند که می توان از این طریق از پتانسیل و توانمندی های دانشگاه بهره مند شد.

در پایان، نسبت به عقد تفاهم نامه مشترک بین دفتر امور زنان و خانواده وزارت کشور و دانشگاه الزهرا (س)، در حوزه پژوهش های مرتبط با امور زنان و خانواده موافقت شد.

1398/05/07