۱۳۹۸ پنج شنبه ۲۵ مهر
جلسه مشترک پژوهشکده زنان با مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی دانشگاه الزهرا (س)
جلسه مشترک پژوهشکده زنان با مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی دانشگاه الزهرا (س) با حضور معاون اداری مالی دانشگاه، در روز یکشنبه مورخ 7 مهرماه 98 در سالن شورای پژوهشکده زنان برگزار شد.

در این نشست ابتدا معاون اجرایی-پژوهشی پژوهشکده، توضیح اجمالی از گروه های مصوب و عملکرد پژوهشکده ارائه دادند. سپس پاورپوینت عملکرد پژوهشکده در یک سال اخیر نمایش داده شد.

پس از آن دکتر ترابی رئیس مرکز پیشرفت و پایداری اسلامی دانشگاه توضیحاتی درخصوص توسعه پایدار و برنامه های آن ارائه کردند.

ایشان توضیح دادند که سند 2030 از اول سال 2016 میلادی شروع شده و قرار است تا سال 2030 م. به اهدافی که شامل 17 محور اصلی و 169 زیر هدف می باشد دست یابد. در این راستا این مرکز در دانشگاه الزهرا (س) تشکیل و سعی در اجرایی کردن آن در این دانشگاه دارد. ایشان عنوان کردند بسیاری از محورهای این سند مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری مدظله العالی می باشد و ایشان بارها در سخنرانی های خود به این محورها اشاره داشته اند.

سپس دکتر رحمانی معاون اداری و مالی دانشگاه توضیحاتی درخصوص این مرکز دادند. ایشان عنوان کردند برای اجرایی کردن این سند از دانشکده ها، معاونت ها و پژوهشکده زنان درخواست همکاری دارند. تا هم در راستای اهداف این مرکز حرکت کنند و هم در این راستا اطلاعات خود را جمع آوری نمایند. تا شاهد کسب نمره بهتر در رتبه بندی تایمز باشیم. دانشگاه الزهرا (س) در رتبه بندی تایمز پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران مقام دوم را کسب کرده است. دکتر رحمانی هم محورهای این سند را مطابق با موازین شرع و فرمایشات مقام معظم رهبری دانسته و عنوان کردند که فقط "محور کیفیت آموزش در تفاوت های جنسیتی" مغایر با قوانین کشور ما می باشد که مرکز پایداری دانشگاه در این زمینه کار نخواهد کرد.

در پایان مقرر شد یک نفر نماینده از طرف پژوهشکده زنان انتخاب و به عنوان رابط با این مرکز همکاری کند.

بیغفزبل

1398/07/08