۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
کسب مقام اول تیم تحقیقی دکتر ریحانه رمضانی عضو هیات علمی پژوهشکده زنان در رویداد ره‌زیست

کسب مقام اول تیم تحقیقی دکتر ریحانه رمضانی عضو هیات علمی پژوهشکده زنان در رویداد ره‌زیست

مراسم اختتامیه رویداد ره‌زیست نخستین مسابقه تخصصی کاربرد علوم مهندسی در زیست‌فناوری، روز چهارشنبه 6 شهریورماه 98 با معرفی تیم‌های برگزیده و حضور مراکز فعال در حوزه زیست‌فناوری، شرکت‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و صندوق‌ها، در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.

تیم‌های برتر به ترتیب: اگزوتک، آنتی ووند، سلنتک Bbp و پوتانول بودند که در این مراسم جوایز 50، 40، 30، 20 و 10 میلیون ریال را از دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری دریافت کردند.
تیم‌ اگزوتک (رتبه اول) که زیر نظر دکتر ریحانه رمضانی عضو هیات علمی پژوهشکده زنان، بر روی اگزوزوم
 ها کار میکردند.

این مسابقه که ابتدا در اسفند 97 زیر نظر ستاد توسعه زیست فناوری ریاست جمهوری به ریاست جناب آقای دکتر قانعی و با همکاری دانشگاه های تهران، صنعتی شریف و علم و صنعت افتتاح شده بود، پس از شش ماه با ایجاد شبکه ی انسانی از اساتید دانشگاه و دانشجویان پرداخت. 14 پروژه تحقیقی در این مسابقه شرکت داشتند که 3 پروژه آن که مقام اول و سوم این مسابقه را از آن خود کردند متشکل از تیم دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با راهنمایی های اساتید دانشگاه الزهرا (س) بودند.

مقام نخست این مسابقه را تیم‌ اگزوتک که زیر نظر دکتر ریحانه رمضانی استادیار پژوهشکده زنان، از آن خود کردند.

تیم دکتر رمضانی با دو طرح "اگزوزوم تراپی جراحات پوستی" و "زخم پوش پلیمری" در مسابقه شرکت نمودند که طرح "اگزوزوم تراپی جراحات پوستی" موفق به کسب مقام نخست مسابقه شد.

لینک خبر
1398/06/12