۱۳۹۸ شنبه ۱۶ آذر
برگزاری مراسم تودیع و قدردانی از رئیس پژوهشکده زنان

چهارشنبه بیستم شهریور 1398، مراسم تودیع رئیس پژوهشکده زنان، با حضور رئیس دانشگاه، مدیر پژوهشی، اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی پژوهشکده زنان در سالن پژوهشکده زنان برگزار شد.

در این مراسم دکتر زهره خسروی (رئیس سابق پژوهشکده زنان)، تودیع و از زحمات ایشان تقدیر شد.

در ابتدای جلسه، کلیپ تقدیر از زحمات دکتر خسروی توسط پژوهشکده زنان پخش و سپس خانم دکتر ام البنین چابکی به نمایندگی از اعضای پژوهشکده از دکتر خسروی قدردانی و برای ایشان آرزوی توفیق نمود.

سپس دکتر مهناز ملانظری (رئیس دانشگاه)، از تلاشها و خدمات دکتر خسروی در طول دوران تصدی ریاست پژوهشکده زنان، تقدیر و تشکر کرد.

پس از آن دکتر خسروی، در سخنانی موفقیت های به دست آمده را حاصل توفیق الهی و نتیجه همکاری و فعالیت جمعی دانست و از اعضای هیات علمی و کارکنان پژوهشکده تشکر کرد.

همچنین دکتر خسروی از دکتر ام البنین چابکی در طول بیش از سی سال خدمتشان در دانشگاه الزهرا (س) تشکر و بازنشستگی ایشان را تبریک گفتند.

در پایان این مراسم لوح تقدیر و هدایایی از سوی رئیس دانشگاه و اعضای پژوهشکده زنان، به رسم تقدیر به دکتر خسروی اهدا شد.

نلاتلاتلا

1398/06/17