۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
برگزاری اولین پنل تخصصی هفته بزرگداشت مقام زن با موضوع سلامت جسمی در روز شنبه ساعت 9 الی 17، مورخ 26/11/98
عنوان پنل: سلامت جسمی: زن و خودمراقبی

اولین پنل تخصصی هفته بزرگداشت مقام زن با موضوع سلامت جسمی: زن و خودمراقبی در روز شنبه ساعت 9 الی 17، مورخ 26/11/98، در پژوهشکده زنان برگزار شد.

در ابتدای پنل دکتر صفیه محبی­ تبار از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئول سلامتکده ولی­عصر در خصوص موضوع زن، زیبایی و طب سنتی سخنرانی کردند. ایشان در زمینه تفاوت­های طب سنی و مدرن و مشکلات پوست و راه­های استفاده از طب سنتی برای حل مشکلات پوست توضیحاتی دادند.

در ادامه (از ساعت 10.15 الی 11.15) دکتر لعبت گرانپایه فوق­تخصص سرطان پستان و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران آماری در خصوص شیوع بالای سرطان پستان در میان خانم­ها در کشور اعلام نمودند. ایشان اظهار داشتند کم­توجهی خانم­های بالای 40 سال به معاینات سالیانه پستان، بی توجهی به ناهنجاری­ها و مشکلات ایجاد شده در پستان و مراجعه به پزشک متخصص در مراحل پیشرفته سرطان، از عوامل مهمی است که درمان این بیماری را با مشکل مواجه نموده است.

دکتر منصوره موسیوند جراح و دندانپزشک از ساعت 11.15 الی12.15 در خصوص پیشگیری و بهداشت در ارتقا سلامت دهان و دندان در بانوان توضیحاتی ایراد فرمودند. دکتر موسیوند عنوان کردند که عفونت دندانی یکی ازشایع­ترین عفونت­های میکروبی در بشر است، ولی متأسفانه همه افراد تا دچار درد شدید و مشکلات اساسی در دندان­های خود نشوند، به آن توجه خاصی نمی­کنند و این عامل باعث شده که کشور ایران یکی از بالاترین آمار آسیب دندانی در دنیا را دارا باشد.

ایشان در مورد نحوه­ی رعایت بهداشت دهان و تأثیر انتخاب مسواک و خمیر دندان مناسب در سلامت دهان و دندان راهنمایی هایی به شرکت کنندگان نمودند.

از ساعت 13 الی 14.30 دکتر ناهید نفیسی فوق تخصص سرطان پستان از دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در خصوص سرطان پستان توضیحاتی دادند. ایشان به ضرورت معاینه پستان توسط خود فرد و شیوه­های مناسب آن جهت شناسایی علائم اولیه سرطان پستان اشاره و راهنمایی هایی در این خصوص ارائه نمودند. ایشان اظهار داشتند که برخلاف باور رایج، درصد پایینی از سرطان­های پستان، علت ژنتیکی داشته و در اکثر موارد بدون هیچ سابقه فامیلی، افراد مبتلا به این بیماری می­ شوند، بنابراین نداشتن سابقه این بیماری دراقوام نمی­تواند دلیلی بر مصون بودن افراد از سرطان پستان باشد و همه خانم های بالای 40 سال باید معاینات پستان را جدی بگیرند.

در ادامه پنل تخصصی سلامت جسمی( از ساعت 14.30 تا 17) ، استادان، کارمندان و دانشجویان دانشگاه به اتاق معاینه مراجعه کرده و توسط دندان پزشک­ها: دکتر منصوره موسیوند و دکتر یکتا محبی به صورت رایگان ویزیت و معاینه شدند. در این قسمت برنامه پزشکان در خصوص مشکلات دندان­ هر کدام از مراجعه کنندگان راهنمایی ها و توضیحات لازم را دادند.

1398/11/28