۱۳۹۹ شنبه ۱۶ فروردين
برگزاری سومین پنل تخصصی هفته بزرگداشت مقام زن با موضوع تربیت و جامعه در روز سه شنبه ساعت 8 الی 17؛ مورخ 28 / 11 / 1398
عنوان پنل: زن و پرورش نسل آینده ساز

سومین پنل تخصصی هفته بزرگداشت مقام زن در پژوهشکده زنان با هدف ارائه خدمات اجتماعی داوطلبانه و انجام مسئولیت اجتماعی دانشگاه در قبال جامعه و بیان وضعیت زن و خانواده، با همکاری اساتید محترم دانشکده علوم تربیتی مورخ 28/11/98 اقدام به برگزاری برنامه­ های ذیل نمود:

نشست علمی اول و دوم همزمان با هم در دو مکان مجزا سالن شورای پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س) و سالن اجتماعات مدرسه مریم میرزاخانی از ساعت 8-9:30 برگزار شد.

دکتر علی ستاری عضو هیات علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه الزهرا(س) در خصوص آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان با رویکرد فلسفی با حضور اولیاء دانش­آموزان پایه اول و دوم ابتدایی و کارکنان دانشگاه در سالن پژوهشکده زنان سخنرانی کردند.

نشست علمی دوم در سالن اجتماعات مدرسه ابتدایی دخترانه دکتر مریم میرزاخانی با مشارکت مدیر و معاونان مدرسه و با حضور سرکار خانم دکتر افسانه نراقی ­زاده عضو هیات علمی گروه مدیریت و برنامه ­ریزی آموزشی از دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی برگزار شد، ایشان در خصوص شیوه­ های فرزندپروری، انواع سبک ­های والدینی اعم از مقتدرانه، مستبدانه، سهل ­گیرانه و سبک نوین هلیکوپتری، شیوه­ های ارتباط والدین با فرزندان، مهارت­ های همدلی، گوش ­دادن همدلانه، یاددهی مهارت­ های ابرازگرانه، فعالیت­ های معطوف به ایجاد همبستگی و انسجام در خانواده، ایجاد محیطی عاطفی، باز و ایمن برای ابراز رفتارهای محبت­ آمیز و... صحبت کردند.

در ادامه دکتر فاطمه بیگم رضازاده عضو هیات علمی دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه الزهرا(س) در خصوص موضوع" تربیت جنسی" برای اولیاء دانش ­آموزان پایه پنجم و ششم ابتدایی از ساعت 10 -11:30 در سالن شورای پژوهشکده زنان سخنرانی کردند.

نشست علمی چهارم با حضور دکتر پروین احمدی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تربیتی و روان‌ شناسی دانشگاه الزهرا(س) با موضوع" برنامه تلفیقی در برنامه درسی" با حضور معلمان پایه اول تا ششم ابتدایی از (ساعت 12:30الی 13:30 ) در سالن اجتماعات مدرسه مریم میرزاخانی برگزار شد. ایشان به ارائه دیدگاه­ های سنتی و نوین در برنامه درسی نموده، مزایای رویکرد تلفیقی و یکپارچه­ سازی در ارائه سرفصل دروس مختلف علوم، اجتماعی، ریاضی، قرآن، هدیه ­ها و... را برشمرده، ضمن پرسش و دریافت پاسخ از معلمان به مزایای ارزشیابی توصیفی در خدمت یادگیری اثربخش، رویکرد دروس مجزا، رشته­ های موازی پرداختند و ظرفیت ­های رویکرد تلفیقی در ایجاد ارتباط بین دروس در ذهن یادگیرنده، ارتباط دروس با دنیای واقعی و کاربردی ­نمودن در محتوای دروس را تشریح نمودند.

نشست علمی پنجم با حضور دکتر محمد لگنهاوزن بنیان گذار انجمن دانشجویان مسلمان دانشگاه تگزاس جنوبی و دکتر فرشته روح افزا مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی با موضوع " زن و خانواده در غرب (اجتماعی -سیاسی)" برای اعضاء هیات علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه از ساعت 13الی 16:30 برگزار شد.

1398/11/29