۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۸ تير
برگزاری چهارمین پنل تخصصی هفته بزرگداشت مقام زن با موضوع زن در سایه ارزش ها در روز سه شنبه ساعت 9 الی 17، مورخ 29/11/98
عنوان پنل زن در سایه ارزش ها

چهارمین نشست تخصصی هفته بزرگداشت مقام زن با موضوع سلامت جنسی در سایه ارزش ها در روز سه شنبه ساعت 9 الی 17، مورخ 29/11/98 در پژوهشکده زنان برگزار شد. دبیر این نشست تخصصی، خانم دکتر فاطمه فیاض از اعضای هیات علمی پژوهشکده زنان بودند.

در ابتدای نشست(ساعت 9 الی 10) سخنران ها؛ دکتر مریم اردبیلی، دکتر فرشته روح­افزا، دکتر شکیبا محبی­تبار، دکتر انسیه برومندپور در خصوص محور مشترک «تعریف سلامت جنسی در سایه ارزش­ها و تمایز آن با غرب» به بحث، تجزیه و تحلیل پرداختند.

در ادامه پنل(ساعت 10 الی 12) سخنران­ های مذکور به صورت مجزا در مورد بحث تخصصی خود توضیحات لازم را دادند:

دکتر فرشته روح ­افزا مدیر رصد و آمار شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در شورای عالی به بررسی مسائل و چالش­ های سلامت جنسی در غرب پرداختند.

دکتر مریم اردبیلی پژوهشگر حوزه زن و خانواده در خصوص ازدواج و بحران هم باشی، فرزندآوری و بحران جمعیت توضیحاتی دادند.

دکتر انسیه برومندپور عضو علمی و مدرس مؤسسه قرآن و عترت دانشگاه تهران، موضوع نقش های جنسیتی؛ زنانگی مردانگی را مورد بررسی قرار دادند.

دکتر شکیبا محبی­تبار دبیرکمیسیون بهداشت شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانوادۀ شورای انقلاب فرهنگی به بحث در زمینه روابط جنسی سالم و پیشگیری از بیماری ها پرداختند.

در پایان پنل تخصصی سلامت جنسی( از ساعت 13 تا 17)، مشاوره رایگان روانشناسی با حضور 8 نفر از مشاوران زبده ارائه گردید. در این قسمت برنامه؛ با هدف ارتقای سطح سلامت روانی جامعه دانشگاهی و محیط اطراف آن مراجعین از داخل و اطراف دانشگاه جهت خدمات مشاوره به پژوهشکده مراجعه کردند و پژوهشکده با رعایت اصل رازداری، در فضایی قابل اعتماد و حضور مشاوران زبده خدمت رسانی لازم را به مراجعین ارائه داد.

1398/12/03