۱۳۹۹ جمعه ۹ خرداد
با عنوان "سلامت کودکانه"

مرکز سلامت کودکانه

مرکز تولید پکیج های بازی و اسباب بازی،‌ بر اساس اختلالات شایع در کودکان

ایده مرکز "سلامت کودکانه" به منظور تسریع در فرایند درمان اختلالات و مشکلات شایع روان‌شناختی کودکان به وسیله بازی و نیز هدفمند کردن انتخاب و استفاده از اسباب بازی ها  طراحی شده است.

این محصول که توسط دکتر مریم صف آرا عضو هیات علمی پژوهشکده زنان انجام شده است، به پشتوانه سه سال سابقه بررسی پژوهش و درمان در حوزه کودکان و اختلالات آنها تولید گردیده و کاربردی و درمانی بودن آن در قالب محصولات اسباب بازی مدنظر بوده است، هدف تیم سازنده ارائه پکیج های آموزشی  درمانی باکیفیت جامع  و هدفمند در مسیر درمان اختلالات کودکان می باشد.

ایشان مرحله تحقیق، معرفی به مرکز رشد دانشگاه ایران، و عقد قرارداد را انجام داده اند و هم اکنون در مرحله ثبت شرکت و مرحله پایانی تولید نهایی ایده خود می باشند.

1399/01/23