۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
گزارش همکارى پژوهشکده زنان با بیمارستان صدیقه زهرا (س)
به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان در شرایط کرونا

گزارش همکارى پژوهشکده زنان با بیمارستان صدیقه زهرا (س)
به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان در شرایط کرونا
در پاسخ به پیشنهاد وزارت بهداشت مبنی بر برگزاری هفته ملی سلامت بانوان در شرایط کرونا، و در راستای تحقق شعار ارتباط دانشگاه الزهرا(س) با جامعه و با هدف بالا بردن سطح آگاهی پرسنل بیمارستان، خانواده ایشان و اهالی محروم منطقه دولت آباد (جنوب شرق تهران) پژوهشکده زنان اقدام به برگزاری دوره جهادی سلامت جسم وروان در بازه زمانی ( 18 - 30 مهرماه 1399 ) با حضور 9 هیأت علمى، روانشناس، پزشک کرد. خوشبختانه با این حرکت اجتماعی - بهداشتی، شهرداری منطقه 4 ناحیه 20 / بسیج بانوان پایگاه 354 / آموزش و پرورش منطقه 20 / مراکز مذهبی (مساجد - حسینیه ها) همگام شدند.

برنامه های این دوره جهادی
● ارائه خدمات رایگان مشاوره به پرسنل و خانواده ایشان و اهالی منطقه
▪ زمان ارائه خدمات مشاوره : 18 - 25 مهرماه
▪ اسامی روانشناسان:
¤ اقای دکتر حمیدی پور
¤ اقای دکتر میلاد حسن
¤ خانم سیف اللهی
¤ خانم بلوری
¤ خانم ثمنی
¤ خانم نقی زاده
▪ روانشناسان محترم طی یک هفته و در دو شیفت صبح وعصر به صورت حضوری، انفرادی وخانوادگی مشاوره دادند.

● برگزاری نشست های علمی - فرهنگی توسط استادان روانشناس و پزشک متخصص طب سنتی
▪ زمان برگزاری : 28 - 30 مهرماه 1399
▪ عناوین نشست ها :
¤ تاب آوری در بحران کرونا . نام سخنران : سرکار خانم دکتر مریم صیاد شیرازی ؛ روانشناس واستادیار پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا ( س )
¤ تکنیک های آرامش بخش به اعضای خانواده . نام سخنران : سرکار خانم دکتر منیره خلعتبری؛ روانشناس و مدیر آموزش انستیتو پاستور و پژوهشگر در حوزه یادگیری وخانواده
¤ شیوه زندگی سالم وپیشگیری از چاقی در دوران کرونا . نام سخنران : سرکار خانم دکتر صفیه محبی تبار؛ پزشک ومتخصص طب سنتی
● پژوهشکده دانشگاه الزهرا(س) برای بالا بردن سطح آگاهی مردم ، اقدام به تهیه بروشور و فیلم آموزشی کوتاه در حوزه سلامت روح و روان و پیشگیری از بیماری کرونا نمود ودر تیراژ بالا با همکاری بسیج استادان آن دانشگاه، تکثیر کرده و برای توزیع در اختیار برگزار¬کنندگان هفته سلامت بیمارستان صدیقه زهرا قرار داد.

● همکاران برگزاری هفته ملی سلامت
¤ بیمارستان صدیقه زهرا(س): بخش آموزش، روابط عمومی ...
¤ دانشگاه الزهرا(س): پژوهشکده زنان، بسیج استادان، روابط عمومی
¤ شهرداری منطقه 4 ناحیه 20؛ واحد سلامت