۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
برگزاری همایش سلامت و زندگی با موضوع" نوجوانان در ایام کرونا"
با همکاری پژوهشکده زنان و روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س)

یکصدو پنجاه و سومین همایش سلامت و زندگی با موضوع نوجوانان در ایام کرونا روز پنجشنبه یکم آبان ماه 99 از ساعت 19 بصورت مجازی و از طریق اینستاگرام و با همکاری پژوهشکده زنان و روابط عمومی دانشگاه الزهرا(س) برگزار گردید. در همایش مذکور کارشناسان خبره در حوزه روانشناسی توضیحات کاملی در خصوص چالش های دوران نوجوانی مطرح نمودند.
در این همایش مجازی آقای دکتر مهدی ملک محمد روان شناس کودک و نوجوان با موضوع " چالش های روان شناختی نوجوانان در زمان کرونا " به بحث و گفتگو با مخاطبین پرداخت. در این گفتگو طبیعی یا غیر طبیعی بودن هر کدام از چالش های روانی، نقش خطاهای شناختی و رفتاری نوجوانان و والدین آن ها در ایجاد یا تداوم چالش ها، پیامدهای کوتاه مدت و بلند مدت چالش ها، نحوه مواجهه والدین با این چالش ها و نیز نحوه مواجهه نوجوانان با این چالش ها مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه آقای دکتر میلاد حسن به اهمیت توجه به تفاوت های فکری و فردی نوجوانان و چالش های روانشناختی در این حوزه پرداخت. وی به اهمیت توجه به این تفاوت ها و توجه والدین، مربیان و سایر افراد با این تفاوت ها تاکید کردند.
کارشناس پایانی این برنامه آقای دکتر مسعود چینی فروشان با موضوع" چگونه در ایام کرونا به اینترنت اعتیاد پیدا نکنیم" به بحث در این خصوص پرداخت. وی در خصوص موضوعاتی مانند اعتیاد اینترنتی، تغییرات اعتیاد در زمان کرونا، افراد آسیب پذیر در زمینه اعتیاد اینترنتی و نحوه مواجهه والدین با اعتیاد بچه ها نکات مهمی را ذکر نمود.
لازم به ذکر است همایش سلامت و زندگی از سال 1391 زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران ، شهرداری تهران و با همکاری سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی، اقدام به آموزش های حضوری سلامت در کشور نمود و بعد از آغاز دوران کرونا با همکاری دانشگاه الزهرا(س)، این همایش ها در بستر مجازی و بصورت اینستاگرامی اقدام به تداوم فعالیت های خود نمود.
همایش اخیر با همکاری پژوهشکده زنان و روابط عمومی دانشگاه الزهر(س)ا برگزار گردید.
1399/08/14