۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
برگزاری جلسه مجازی اعضای پژوهشکده زنان با معاون محترم پژوهشی دانشگاه الزهرا(س) و همکاران ایشان در آن بخش
برگزاری جلسه مجازی اعضای پژوهشکده زنان با معاون پژوهشی دانشگاه الزهرا(س) و همکاران ایشان در آن بخش
گزارش عملکرد سه ساله پژوهشکده بیان مسائل و پیشنهادات
در آستانه ماه آذر و فرا رسیدن هفته پژوهشی به منظور بررسی عملکرد پژوهشکده زنان طی یک سال گذشته و سنوات قبل و در راستای استفاده بهینه از تجربیات حوزه پژوهش و طرح پیشنهادات و مشکلات پژوهشکده جلسه مجازی با حضور اعضای پژوهشکده زنان و معاونت پژوهشی دانشگاه، مدیر امور پژوهشی دانشگاه، مدیر ارتباط با صنعت و جامعه و مدیر انتشارات دانشگاه مورخ 26 آبان 1399 برگزار شد. در ابتدای جلسه دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان ضمن تشکر از معاونت پژوهشی برای حضور در این جلسه، توضیحات لازم را در خصوص جلسه دادند و در ادامه گزارش سه ساله ( 6 بخش که شامل گزارش پژوهشی، همایش، کارگاه(نشست و وبینار)، کتابخانه، آزمایشگاه و نشریات) و یک ساله پژوهشکده توسط دکتر مریم سلگی معاون اجرایی – پژوهشی پژوهشکده را ارئه شد. دکتر منصوره زارعان عضو هیات علمی پژوهشکده زنان نیز به بیان مشکلات و پیشنهادات اعضای پژوهشکده زنان در خصوص کارهای پژوهشی پرداختند. در ادامه دکتر اردوخانی و همکاران ایشان پاسخ های به ملاحظات مطرح شده توسط اعضای پژوهشکده دادند و از برخی از پیشنهادات استقبال کردند و مقرر شد در اولین فرصت پیشنهادات به طور مکتوب در شورای پژوهشی پژوهشکده مطرح و خدمت آن معاونت ارسال شود؛ به امید آن که پیشنهادات اعضای پژوهشکده مورد تایید شورای پژوهشی دانشگاه قرار گیرد و برای اجرا به پژوهشکده زنان ابلاغ شود.
1399/08/26