۱۳۹۹ چهارشنبه ۱ بهمن

نشست علمی « زنان نقاش معاصر ایران»

نشست علمی « زنان نقاش معاصر ایران»
نشست علمی « زنان نقاش معاصر ایران» گزارشی از نقش زنان نقاش معاصر ایران، چهارشنبه 26 آذرماه 1399 از ساعت 21 تا 22 به صورت مجازی برگزار می ‌شود.

این نشست از سلسله نشست های مجازی انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) است که با همکاری پژوهشکده زنان، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و پژوهشکده فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی، انجمن پژوهش های هنری ایران و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی برگزار می ‌شود. این برنامه به صورت زنده از صفحه اینستاگرام انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) به نشانی @alumni.alzahra پخش خواهد شد.

در این نشست باحضور دکتر آزاده علی پور هریس هنرمند،مدرس و پژوهشگر و دبیر نشست طیبه عزت اللهی نژاد، انسان‌شناس هنر، عضو انجمن دانش آموختگان دانشگاه الزهرا(س) و عضو هیات علمی پژوهشکده هنر پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به بررسی نقش زنان نقاش در دوران معاصرخواهند پرداخت.

1399/09/22