۱۴۰۰ دوشنبه ۳۱ خرداد
برگزاری مراسم معارفه سرکار خانم دکتر صدیقه عباسی
ارجاع وظایف معاون اجرایی پژوهشکده زنان به سرکار خانم دکتر صدیقه عباسی

دوشنبه 17 خرداد 1400، مراسم معارفه  سرکار خانم دکتر صدیقه عباسی جهت ارجاع وظایف معاون اجرایی پژوهشکده زنان به ایشان، با حضور دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان، خانم لعبت درخشانی مدیر روابط عمومی دانشگاه به نمایندگی از دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا(س)، اعضای هیات علمی و غیرهیات علمی پژوهشکده زنان در سالن دکتر طوبی کرمانی پژوهشکده زنان برگزار شد.

در این مراسم دکتر مشکین فام (رئیس پژوهشکده زنان)، از حسن توجه دکتر مهناز ملانظری جهت تعریف کردن پست معاون اجرایی در پژوهشکده تقدیر و تشکر کردند و این اقدام را برای پژوهشکده مبارک شمردند و بخشی از برنامه های آتی پژوهشکده را تا آخر سال 1400 را مطرح و از اعضای پژوهشکده اعلام نظر خواستند.

سپس خانم لعبت درخشانی مدیر روابط عمومی دانشگاه بخشی از توانایی ها و سابقه کار موفق خانم دکتر صدیقه عباسی در بخش روابط عمومی دانشگاه برشمردند و ایشان را برای این پست شایسته دانستد مدیر روابط عمومی ضمن قدردانی از زحمات خانم دکتر عباسی، برای ایشان آرزوی توفیق نمود.

در نهایت دکتر مشکین فام، از تلاش ها و خدمات دکتر مریم سلگی به عنوان معاون اجرایی - پژوهشی پژوهشکده در طول دوران تصدی این پست، تقدیر و تشکر کردند و شرح وظایف معاون پژوهشی را به دکتر سلگی و وظایف اجرایی را به دکتر عباسی ابلاغ کردند.

در پایان این مراسم هدیه ای از سوی روابط عمومی و رئیس دانشگاه ، به رسم تقدیر به دکتر عباسی اهدا شد.

1400/03/17