۱۴۰۰ سه شنبه ۱۲ مرداد
ملاقات ریاست پژوهشکده زنان با ریاست مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه الزهرا (س)
به منظور همکاری های دوجانبه

دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان همراه با دکتر صدیقه عباسی سرپرست معاونت اجرایی پژوهشکده زنان و دکتر مریم صیادشیرازی عضو هیأت علمی پژوهشکده زنان در تاریخ 30 خردادماه 1400 با دکتر شقایق زهرایی رئیس مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت ملاقات نمودند.
این جلسه به منظور بررسی چگونگی همکاری‌ مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه با پژوهشکده زنان و استفاده از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه برای فعالیت‌های پیش بینی شده آتی پژوهشکده در سال 1400 برگزار شد.
در این جلسه دکتر مشکین فام به تشریح فعالیت‌های پیش بینی شده پژوهشکده زنان برای سال 1400 پرداخت. سپس برنامه ریزی‌های لازم به منظور استفاده از ظرفیت‌های داخلی و روانشناسان مرکز مشاوره، بهداشت و سلامت دانشگاه برای برگزاری کارگاه‌ها و سمینارهای آموزشی پژوهشکده صورت گرفت و پیشنهادهایی از سوی دکتر زهرایی ارائه شد. در ادامه مواردی در باره نحوه همکاری‌های داخلی در اجرای برخی از برنامه‌های پژوهشکده در سال 1400 بیان گردید.
شایان ذکر است؛ مباحث مطرح شده مورد استقبال طرفین قرار گرفت و مقرر شد تا با بررسی بیشتر برنامه‌ها نتایج به دفتر پژوهشکده زنان اطلاع داده شود.
1400/03/31