۱۴۰۰ سه شنبه ۱۲ مرداد
انعقاد تفاهم‌نامه میان پژوهشکده زنان و کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران ناظر بر شبکه تعاون و تجارت ایران
به منظور عقد قرارداد تفاهم همکاری میان پژوهشکده زنان و کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران ناظر بر شبکه تعاون و تجارت ایران

جلسه امضای تفاهم‌نامه میان پژوهشکده زنان و کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران ناظر بر شبکه تعاون و تجارت ایران با حضور خانم‌ها: دکتر خاطره استاد رضایی از اتاق تعاون و دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان همراه با اعضای پژوهشکده و لعبت درخشانی به نمایندگی از دکتر مهناز ملانظری رئیس دانشگاه الزهرا(س) و دکتر حسین زاده شهری رئیس مرکز کارآفرینی و شکوفایی و نمایندگان مرکز کارآفرینی در دانشکده‌های مختلف به صورت حضوری – مجازی، در تاریخ 16 تیرماه 1400 برگزار شد.
این تفاهم‌نامه به منظور توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از توانمندی‌‌ها و ظرفیت‌‌های موجود و نیز گسترش فعالیت‌‌‌های پژوهشی و آموزشی، فیمابین پژوهشکده زنان به نمایندگی دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان و کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران (ناظر برشبکه تعاون و تجارت ایران) به نمایندگی دکتر خاطره استاد‌رضایی رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران منعقد گردید.
در ابتدای جلسه دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان ضمن اشاره به دستاوردهای علمی سمینارهای بین‌المللی هفته زن 1399 پژوهشکده؛ شروع همکاری با مراکز مختلف و انعقاد تفاهم نامه با کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران (ناظر برشبکه تعاون و تجارت ایران) را از جمله دستاوردهای خاص هفته زن در سال 1399 دانست.
وی ضمن تشکر از دکتر مهناز ملانظری که اجازه امضای این تفاهم نامه را به پژوهشکده داد؛ از خانم درخشانی رئیس دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه و دکتر حسین زاده شهری رئیس مرکز کارآفرینی و شکوفایی و نمایندگان مرکز کارآفرینی و دیگر افراد حاضر در جلسه تشکر کرد. وی بیان نمود: در این جلسه دو کار اساسی: 1. امضای تفاهم‌نامه و 2. اجرایی و عملیاتی کردن تفاهم‌نامه؛ مورد بررسی قرار خواهد گرفت. رئیس پژوهشکده زنان ضمن اشاره به ابعاد آموزشی و پژوهشی این تفاهم‌نامه، بیان کرد که جلسات متعددی برای عملیاتی کردن این تفاهم‌نامه در دستور کار است.
در ادامه دکتر خاطره استاد رضایی رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران ضمن تشکر از دکتر مشکین فام به خاطر همکاری‌ها و همراهی‌های قدم به قدم ایشان، اقداماتی از اتاق تعاون را برشمرد و افزود: استفاده صد درصد از پتانسیل و توانمندی‌های داخلی و عدالت محور از جمله اصول کار اتاق تعاون است و امیدوار است این تفاهم‌نامه به صورت عملیاتی اجرا شود.
دکتر حسین‌زاده شهری رئیس مرکز کارآفرینی و شکوفایی دانشگاه الزهرا (س) و نمایندگان مرکز کارآفرینی در دانشکده‌های مختلف نیز که به صورت مجازی در این نشست حضور داشتد؛ ضمن تشکر از دکتر استاد رضایی، انعقاد این تفاهم‌نامه را اتفاق خوبی دانست و ابراز امیدواری کرد که بتوانند در عملیاتی‌کردن آن نقش خوبی داشته و در این خصوص همکاری لازم را داشته باشند. در ادامه وی به معرفی مرکز کارآفرینی و شکوفایی دانشگاه و همچنین تاریخچه آن پرداخت و دو هدف کارآفرینی و نوآوری و توسعه اشتغال برای فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه را از جمله اهداف اصلی مرکز کارآفرینی و شکوفایی دانشگاه دانست.
در پایان دکتر استاد رضایی درخصوص ایجاد دبیرخانه تعاون دانشجویی در دانشگاه توضیحات مفصلی بیان نمود. وی در ادامه به برگزاری دوره آموزشی، کارگاه مسئولیت اجتماعی، تعریف سرفصل برای هر گروه، نحوه ترغیب دانشجو (از طریق فراخوان ایده، به روز بودن و مسئولیت‌پذیری)، تفکر دینی و مسئولیت اجتماعی (از جمله برنامه‌های اتاق تعاون در ماه محرم)، فعال‌‌سازی تعاونی‌‌‌های مرزی و.. اشاره داشت.
در نهایت متن تفاهم‌‌نامه بعد از بررسی توسط اعضای حاضر در جلسه، توسط دکتر خاطره استاد رضایی و دکتر بتول مشکین فام امضا شد.
شایان ذکر است؛ موضوع این تفاهم‌‌نامه درباره تعامل و همکاری مشترک در زمینه  آموزش و پژوهش‌‌‌های کاربردی حوزه کارآفرینی، اشتغال و توانمند‌سازی بانوان و استفاده از ظرفیت‌های طرفین بر اساس نیازهای مورد توافق در محورهای همکاری پژوهشی، آموزشی و ترویجی و دانش سازمانی است.

1400/04/16