۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
پیام تسلیت پژوهشکده زنان در پی درگذشت دکتر محسنی‌نژاد
سرکار خانم دکتر سهیلا محسنی‌نژاد درگذشت.
پژوهشکده زنان درگذشت ناگهانی استادی عزیز و همکاری مهربان دکتر سهیلا محسنی‌نژاد را به جامعه نخبگان علمی و دانشگاهی کشور تسلیت عرض کرده و برای آن عزیز از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای خانواده ایشان و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت دارد.
مرحومه دکتر محسنی نژاد از استادان توانمند رشته زبان و ادبیات عرب در دانشگاه امام صادق علیه السلام (پردیس خواهران) بود که همکاری‌های علمی موثری با پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا(س) داشت.
از جمله سوابق ایشان می‌‌توان به عضو کمیته تخصصی شورای بخش عربی کانون زبان ایران و کارشناس علمی و جذب مدرس این کانون، عضو هیأت علمی و معاون منابع انسانی و پشتیبانی پردیس خواهران دانشگاه امام صادق علیه السلام اشاره کرد.
1400/05/06