۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
چاپ کتاب "قواعد فقهی خانواده" تالیف عضو هیأت علمی پژوهشکده زنان در نشر ادیان
تألیف دکتر لیلا ثمنی عضو هیأت علمی
کتاب "قواعد فقهی خانواده" تألیف دکتر لیلا ثمنی عضو هیأت علمی پژوهشکده زنان در نشر ادیان چاپ شد.
این کتاب متناسب با سرفصل‌های مصوب وزارت علوم برای درس قواعد فقهی خانواده در رشته مطالعات زنان و خانواده تدوین شده است. این درسنامه در مقاطع کارشناسی مطالعات خانواده، کارشناسی ارشد حقوق زن در اسلام، کارشناسی ارشد مطالعات زن و خانواده و همچنین به عنوان درس پیش نیاز مقطع دکتری مطالعات زنان، مورد نیاز دانشجویان و اساتید این درس است.
درسنامه قواعد فقهی، برای آشنایی دانشجویان با نحوه ی کاربرد قواعد فقهی در دعاوی و مسائل زنان و خانواده، بسیار مناسب، ضروری و کاربردی است. شناخت قواعد فقهی زنان و خانواده با روشی کاملا واضح و با بیانی بسیار ساده می‌تواند زمینه آشنایی با فقه اسلامی، مواد قانونی و نحوه تطبیق موارد با قواعد فقهی و فهم و ارائه استدلال درخصوص مسائل و شبهات زنان و خانواده را تسهیل نماید. لذا در این کتاب سعی شده به آسان‌ترین بیان و ساده‌ترین شیوه، قواعد فقهی زنان و خانواده تبیین و توضیح داده ‌شوند.
علاقمندان جهت مطالعه و خرید کتاب فوق الذکر می توانند به آدرس درسنامه «قواعد فقهی خانواده» مراجعه نمایند.

1400/06/07