۱۴۰۰ شنبه ۲۷ شهريور
نشست بررسی چگونگی اجرایی سازی تفاهم نامه پژوهشکده زنان و کمیسیون بانوان اتاق تعاون
به منظور بررسی زمینه ایجاد تشکیل دبیرخانه مشترک

جلسه چگونگی اجرایی سازی تفاهم‌نامۀ امضا شده فیمابین پژوهشکده زنان و اتاق تعاون با حضور خانم‌ها: دکتر مشکین فام رییس پژوهشکده زنان، دکتر آزاده مداحی مدیر برنامه، بودجه و تحول سازمانی، دکتر سلگی معاون پژوهشی و دکتر عباسی سرپرست معاونت اجرایی پژوهشکده زنان از دانشگاه الزهرا(س) و دکتر خاطره استادرضایی رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون در تاریخ 13/6/1400 به صورت مجازی تشکیل شد.
در این جلسه که به منظور بررسی زمینه ایجاد تشکیل دبیرخانه مشترک با حضور بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله: معاونت دانشجویی، معاونت فرهنگی، مرکز کارآفرینی، کانون دانش آموختگان، مرکز رشد، مرکز آموزش‌های مجازی و سایر مراکز مرتبط برگزار شد؛ اعضا به تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه بر ضرورت تشکیل هسته‌های تعاونی و اجرایی کردن تجربه تعاون برای دانشجویان و بانوان با رویکرد توانمندسازی زنان تأکید شد.
گفتنی است؛ شروع همکاری با مراکز مختلف و انعقاد تفاهم‌نامه با کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران (ناظر برشبکه تعاون و تجارت ایران) از جمله دستاوردهای خاص هفته زن در سال 1399 می‌باشد و این تفاهم‌نامه به منظور توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از توانمندی‌‌ها و ظرفیت‌‌های موجود و نیز گسترش فعالیت‌‌‌های پژوهشی و آموزشی، فیمابین پژوهشکده زنان به نمایندگی دکتر بتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان و کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران (ناظر برشبکه تعاون و تجارت ایران) به نمایندگی دکتر خاطره استاد‌رضایی رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون ایران در تاریخ 16 تیرماه 1400 منعقد گردید.
1400/06/14