۱۴۰۱ شنبه ۳۱ ارديبهشت

سومین وبینار عاشقانه های یک بانوی نخبه دانشگاهی

به مناسبت هفته پژوهش

پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) با همکاری اداره امور بانوان منطقه آزاد کیش، به مناسبت روز دانشجو، "سومین وبینار عاشقانه های یک بانوی نخبه دانشگاهی" را با حضور خانم‌ها: دکتر طاهره احمدی دانش آموخته دکترای شیمی آلی دانشگاه الزهرا (س) به عنوان سخنران و دکتر مریم سلگی، معاون پژوهشی پژوهشکده زنان به عنوان دبیر جلسه در تاریخ 16 آذرماه 1400 (ساعت 21-19:30) در فضای مجازی به آدرس https://meeting.alzahra.ac.ir/wrc برگزار نمود.
در ابتدای این برنامه خانم دکتر سلگی بیان نمود: هدف از برگزاری چنین برنامه‌ هایی ارائه الگوهای قابل دستیابی و متناسب با شرایط امروز برای زنان جامعه است و امروزه بایستی به معرفی زنان نخبه‌ای بپردازیم که توانسته‌اند در نقش‌های مختلفی که بر عهده دارند موفق عمل کنند. برای رسیدن به این هدف اسلام به عنوان ارزشمندترین دین الهی ارائه طریق را با الگوسازی و الگوپروری همواره در دستور کار روش‌های تربیتی خود قرار داده است. بدین منظور بر آن شدیم تا در راستای ارائه الگوهای قابل دستیابی و متناسب با شرایط امروز به معرفی زنان نخبه‌ای بپردازیم که توانسته‌اند در نقش‌های مختلفی که به عهده دارند موفق عمل کنند.
وی افزود: در گفتمان امام خمینی (رحمه الله علیه) و نیز مقام معظم رهبری این مهم مورد تاکید و توصیه است. و می‌توان گفت شاخصه‌های بانوی طراز که در کلام مقام معظم رهبری با عنوان الگوی سوم زن مطرح می‌شود تبیین شده است. حضرت امام نیز بارها در کلام خود به نقش زنان در عرصه‌های مختلف تاریخ انقلاب اسلامی اشاره کرده و آن را نقشی بی بدیل می‌داند. در تقسیم بندی نقش‌های بانوی شاخص و طراز مسلمان می توان به 4 مورد "نقش همسرانه، نقش مادرانه، نقش دخترانه و نقش اجتماعی" اشاره کرد.
وی بیان کرد: سوالات ما از میهمانان محترم برنامه بر اساس همین تقسیم‌بندی است و به همین منظور می پرسیم که شما به عنوان یک زن در هریک از نقش‌ها فکر می‌کنید چگونه عمل کرده‌اید؟ همسرتان به عنوان همراه شما در این سال‌ها ایفای نقش شما را در هریک از این نقش‌ها چگونه ارزیابی می‌کند؟ چگونه توانسته‌اید تمام این نقش‌ها را در بستر خانواده به طور همزمان عملی نمایید؟
سپس دبیرجلسه با اشاره به رزومه دکتر طاهره احمدی از وی دعوت به سخنرانی کرد و گفتگو در فضایی صمیمیانه ادامه یافت. توجه به ساده زیستی و عدم پرداختن به تجملات زندگی، ازدواج به هنگام و تحمل سختی‌ها از مهمترین نکات مورد تاکید میهمان برنامه بود.
سپس دبیر جلسه از آنجایی که خانم دکتر احمدی دانشجوی خانم دکتر قدسی محمدی زیارانی عضوهیات علمی گروه شیمی دانشگاه الزهرا(س) بود و در برنامه حضور داشت درخواست کرد توضیحاتی در مورد خانم دکتر احمدی ارائه نماید.
در پایان وبینار، دکتر سلگی ضمن تشکر از دکتر طاهره احمدی، هدف از برگزاری این وبینار را معرفی الگوهای عملی موفق زن ایرانی که اصول درست زندگی کردن را در زمانه امروزی به ظهور رسانده اند، دانست. ارائه و معرفی الگوهای عملی به نسل جوان‌تر دانشگاهی و غیر دانشگاهی که به واقع مسیر را درست طی کرده‌اند و اکنون بر قله‌ های موفقیت ایستاده‌اند.
شایان ذکر است؛ این وبینار که به طور همزمان از طریق آپارات دانشگاه الزهرا (س) پخش می شد؛ مورد استقبال قرار گرفت.

1400/09/17