۱۴۰۱ شنبه ۳۱ ارديبهشت
نشست ارائه گزارش پایگاه جامع اطلاعاتی زنان و خانواده با حضور رییس محترم دانشگاه الزهرا (س)
ارائه گزارش
نشست ارائه گزارش پایگاه جامع اطلاعاتی زنان و خانواده با حضور خانم‌ها: دکتر فریده حق بین رییس دانشگاه الزهرا (س)، دکتربتول مشکین فام رئیس پژوهشکده زنان، دکترصدیقه عباسی سرپرست معاونت اجرایی پژوهشکده زنان، دکترماندانا نوربخش رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه، حوریه آقابابا رییس اداره فنی کتابخانه مرکزی، لعبت درخشانی رییس دفتر ریاست و روابط عمومی و دکتر مریم پاکدامن نائینی مجری طرح، روز چهارشنبه مورخ31فروردین 1401 در سالن شورای ریاست برگزارشد.
دراین نشست خانم دکتر پاکدامن به عنوان مجری طرح به ارائه گزارش پایگاه جامع اطلاعاتی زنان و خانواده پرداخت و در ادامه توضیحات تکمیلی از سوی رییس پژوهشکده زنان بیان شد.
در پایان درخصوص زمان تاریخ رونمایی این طرح ملی تصمیم گیری و مقرر شد؛ دریکی از روزهای پایانی اردیبهشت ماه 1401 رونمایی از پایگاه جامع اطلاعاتی زنان و خانواده انجام شود.
1401/02/04