۱۴۰۰ سه شنبه ۱۲ مرداد
همکاری پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) با اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش
وبینار بررسی نقش عفاف و حجاب در ارتقاء منزلت اجتماعی

پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا با همکاری اداره امور زنان سازمان منطقه آزاد کیش، وبینار "بررسی نقش عفاف و حجاب در ارتقاء منزلت اجتماعی" را در تاریخ 18 خردادماه 1400 به صورت مجازی برگزار نمود.
در وبینار مذکور دکتر شهلا باقری (استاد جامعه شناسی دانشگاه خوارزمی) با موضوع "حجاب از دیدگاه جامعه شناسی" به تشریح مسئله حجاب پرداخت و ابعاد اجتماعی این مسئله را مورد واکاوی قرار داد.
در ادامه دکتر فرشته روح افزا (استاد سابق رشته الکترونیک دانشگاه منچستر انگلستان) درخصوص اثرات حجاب و عفاف در رشد شخصیتی، هویتی و روحی زن سخنرانی کرد. وی ضمن بیان مثال‌هایی از تجربه زیسته خود در جامعه غرب ابعاد مختلف مسئله حجاب را در رشد شخصیتی و هویتی و روحی زنان مورد بررسی قرار داد.
در پایان دکتر مریم سلگی (معاون پژوهشی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا) که دبیر علمی این وبینار بود، به جمع بندی مطالب ارائه شده پرداخت.
شایان ذکر است؛ این وبینار با حضور بیش از 1900 مخاطب در آپارات دانشگاه الزهرا (س) به صورت زنده پخش شد. لینک کامل این وبینار در آدرس ذیل قابل مشاهده است.

1400/03/19