صفحه اصلی
العربیة
نقشه سایت
ورود اعضاء
العربیه
English
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
دوباره تلاش کنید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
معرفی
معرفی پژوهشکده
تاریخچه پژوهشکده زنان
اساسنامه
افتخارات
منشور اخلاقی
اهداف و چشم انداز
برنامه راهبردی و عملیاتی
روسای پژوهشکده زنان از ابتدا تاکنون
رئیس پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س)
شوراها و کارگروه های تخصصی
نمودار سازمانی
پرسش های متداول FAQ
نقشه وب سایت
امور پژوهشی
معاون پژوهشی
آیین نامه ها و فرم های پژوهشی
محصولات رایگان پژوهشی
فرایندهای پژوهشی
طرح های تحقیقاتی
طرح های موظف
طرح های تحقیقاتی ارتباط با صنعت و جامعه
آثار و تالیفات اساتید
هسته های پژوهشی
فراخوان و اولویت های پژوهشی
فهرست نشریات علمی معتبر و نامعتبر
سامانه و نرم افزارهای پژوهشی
سامانه همانندجو
سامانه پرسا
سامانه پیشینه پژوش
اطلاعات مفید پژوهشی
راھنمای ایجاد پروفایل درGoogle Scholar
راهنمایی ایجاد پروفایل درresearchgate
راهنمای ساخت و تکمیل پروفایل ORCID ID
راهنما و ساخت تکمیل پروفایلpublons
فهرست نمایه های استنادی و تخصصی معتبر بین المللی
ارتباط با صنعت
پژوهشگران برتر
1401
1400
1399
1398
قبل ازسال 1397
پایگاه جامع اطلاعاتی زنان و خانواده پژوهشکده زنان
فعالیت ها
کارگاه ها و نشست های تخصصی
سال 1394
سال 1395
سال 1396
سال 1397
سال 1398
سال 1399
سال 1400
سال 1401
سال 1402
همایش ها و سمینار ها
ملی
1378
1379
1381
1388
1399
1400
1401
بین المللی
1391
1395
1396
1399
1400
1401
ارتباط با جامعه
همکاری با رسانه ها
1400
1401
1402
مدیریت سبز
مدیریت سبز پژوهشکده زنان
معرفی
اصل 50 قانون اساسی ج.ا.ا
محیط زیست در تعالیم اسلامی
اقدامات و فعالیت های مدیریت سبز
اطلاع نگاشت 20 جمله محیط زیست از رهبر معظم انقلاب اسلامی
آیین نامه ها و فرم ها
آیین نامه ها
فرم ها
عملکرد سالیانه پژوهشکده زنان
سال 1400
سال 1401
امور بین الملل
فعالیت های بین المللی
پژوهش های بین المللی
گروه های پژوهشی
روانشناسی و علوم تربیتی
خانواده درمانی (مطالعات خانواده)
مطالعات علوم اجتماعی و توسعه
نشریات
فصلنامه علمی مطالعات اجتماعی روانشناختی زنان
فصلنامه علمی مطالعات زن و خانواده
افراد
رئیس پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س)
کارشناسان
اعضای هیات علمی
اساتید بازنشسته
سردبیر نشریه ها
امکانات
کتابخانه
آزمایشگاه
سالن دکتر طوبی کرمانی
تراس پژوهشکده زنان
تماس با ما
ارتباط مستقیم با رئیس پژوهشکده زنان
ارسال نظرات، انتقادات و پیشنهادات
شماره داخلی اعضای پژوهشکده زنان
نحوه تعامل با اعضای هیات علمی پژوهشکده زنان
چندرسانه ای
کلیپ معرفی پژوهشکده زنان
بروشور معرفی پژوهشکده زنان
مجموعه تصاویر
مجموعه فیلم ها
پادکست عمومی
پادکست پژوهشی
پادکست پژوهشی سال 1402
کلیپ پژوهشی
پژوهشکده زنان در آپارات و رادیو نمای دانشگاه الزهرا(س)
گزارش تصویری جلسات شورای پژوهشی
سال 1402
سال 1403
سرود دانشگاه الزهرا(س)
یادداشت روز
وبینار پژوهش و رفع موانع تولید بررسی موردی مشاغل خانگی استان گیلان
وبینار پژوهش و رفع موانع تولید بررسی موردی مشاغل خانگی استان گیلان
به مناسبت هفته پژوهش
Fast traslate
Icon translate
Fast traslate
Icon translate
وبینار "پژوهش و رفع موانع تولید بررسی موردی مشاغل خانگی استان گیلان" در تاریخ 22 آذر ماه 1400 (ساعت 19:30 -17:30) در فضای مجازی به آدرس https://meeting.alzahra.ac.ir/wrc با حضور دکتر مریم سلگی معاون پژوهشی پژوهشکده زنان به عنوان دبیر جلسه و دکتر خاطره استاد رضایی رئیس کمیسیون بانوان اتاق تعاون و تجارت ایران و دکتر مریم احمدی نژاد عضو هیئت علمی پژوهشکده زنان به عنوان سخنران برگزار شد.
در ابتدای جلسه خانم دکتر سلگی ضمن تشکر از همراهی پژوهشگران و شرکتکنندگان و عرض تبریک به مناسبت هفته پژوهش ابراز امیدواری کرد که بحث های نظری و آسیب شناسی هایی که در هفته پژوهش انجام گرفته است در عمل اجرایی شود. وی توضیحاتی در مورد پژوهشهای بایگانی شده و عملیاتی نشده در کتابخانهها و اهداف مراکز پژوهشی امروزی درخصوص عملیاتی کردن پژوهش ها بیان کرد و در ادامه به معرفی خانم دکتر استاد رضایی پرداخت و از وی دعوت به سخنرانی نمود.
خانم دکتر استاد رضایی ضمن تبریک روز دانشجو و همچنین هفته پژوهش ابراز امیدواری کرد که جامعه پژوهشگر و مدرسین ما با حفظ مسئولیت پذیری و تعهدات اخلاقی و اجتماعی علاوه بر مبحث تدریس و تحصیلی و پژوهش قدم بردارند و خداوند به آنها عنایت فرماید و سپس از مسئولان پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) که این برنامه را ترتیب دادند، تشکر و قدردانی کرد.
وی بیان داشت: یکی از اولویتهای مهم بحث دانش اندوزی در سطح دانشگاه و یکی از دغدغه های جامعه فراگیر کننده و آموزش بیننده فضای دانشگاه، بحث بیکاری است و ما بنا بر مسئولیت اجتماعی فرد به فرد باید بشناسیم، یاد بگیریم و قدم برداریم که دانشجو از زمانی که وارد دانشگاه می شود تا رسیدن به فارغ التحصیلی هدفش رسیدن به شغل است و می خواهد وارد بازار کسب و کار شود ولی این شروع مشکلات است. وی یکی از مشکلات را عدم تعامل فضای دانشگاه با فضای بازار دانست.
وی اعلام کرد ما در دانشگاه ها تبدیل شده ایم به امتیاز دهی و نمره دهی به دانشجو ولی در حقیقت دغدغه و آسیب از اینجا شروع می شود. یک مشکل این است موضوع تحقیقات و پژوهش های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترای خود را بدون اطلاع از نیاز بازار طراحی میکنیم و مشکل دیگر عدم به کارگیری تحقیقات دانشگاهی در فضای بازار و تجارت است. ما در دو دهه اخیر شاهد مشکلاتی بودیم کپی کردن مقالات با تغییر جزئی با اسامی دیگر. چکار کنیم که این اطلاعات کاغذی وارد بازار شود راه حل این است کسب و کار ما در هر گرایش و رشتهای تبدیل به کسب و کار دانش محور شود که این در صورتی امکان پذیر است که دانشگاه های ما به فضای دانش محور تبدیل شود.
وی افزود: دانشجویی که فارغ التحصیل شده با نمره خوب و از لحاظ رتبه بندی دانشگاه در دانشگاه خوبی درس خوانده است از فردای فارغ التحصیلی به این فکر است که باید چه کار کنم؟ نکته اول مادامی که دانشجوی ما تفکر و دغدغه تحقیق و انتخاب و تصمیم را در زمان تحصیل خود نداشته باشد عملا نمی تواند این دغدغه را حذف کند. نکته دوم نقش این دانشجوی فارغ التحصیل در فضای عمومی و اقتصاد اجتماعی چه خواهد بود و نکته مهم این است که با ارائه برنامه و اطلاعات کاربردی و آموزشهای کاربردی که توسعه فردی را در بر داشته باشد باید بتواند ضمن آموزش در رشته ورودی نسبت به خود ساختگی خود هم شرایط را فراهم کند. پس داشتن علم و دانش به اضافه یک توسعه فردی خروجی آن تبدیل میشود به دانشجوی ماهر که در این صورت است که در آن دانشجو میتواند بعد از فارغ التحصیلی به نقطه های مطلوب موردنظر خود برسد.
سپس خانم دکتر احمدی نژاد به ارائه گزارش فعالیت خیریه کارآفرینی شهیدسلیمانی در حوزه مشاغل خانگی استان گیلان پرداخت و بیان نمود: هر چقدر هم خیریه ها سرمایه کلان داشته باشند باز هم زندگی اغلب این خانواده ها تغییر چشمگیری نخواهد داشت و مشکلات همچنان وجود خواهد داشت. لذا این امر تلنگری شد که به دنبال راه جدیدی باشیم تا به مرور از تعداد این خانواده ها کاسته شود. در این راستا با اصرار یکی از خیرین وارد بحث کارآفرینی شدیم و جهت بهره برداری بیشتر و جلوگیری از موازی کاری 12 خیر را که هر کدام بین 30 تا 300 خانوار را تحت پوشش داشتند در این کار با هم متحد کردیم تا در خصوص کارآفرینی مددجویانشان تلاش جدی صورت گیرد. بعد از شناسایی و معرفی خانواده ها از شبکه خیرین لیست اعضای خانواری که دنبال کار بودند به اضافه مهارتها و سطح سلامت و سطح سواد خانواده تعیین شد و سپس تحت آموزش در دوره های آموزشی به صورت کوتاه مدت قرار گرفتند. وقتی به تولید محصول مورد قبول بازار رسیدند درآمدزایی آن ها شروع شد.
وی افزود: در این خیریه به بحث فرهنگی خانواده های مورد نظر نیز پرداخته میشود. در این خانواده ها توقع کاذب مبنی بر دریافت بسته های معیشتی و صدقات بدون برنامه بوجود آمده است که قبلا به آن ها ارائه شده بود. تنبلی و افسردگی در این خانواده ها وجود دارد و نیاز شدید به مشاوره در آنها حس می شود. بی سوادی و عدم حمایت فکری و انگیزشی در آنها مشاهده میشود. دستیابی راحت به صدقات توسط خیرین به این خانوارها باعث این معضلات شده است و این بسته های معیشتی قرص مسکن موقت است.
در پایان خانم دکتر مریم احمدی نژاد کلیپی از خانواده های تحت پوشش این خیریه و محصولات آن ها را نمایش داد و مطالب ارائه شده در جلسه را جمع بندی نموده و از همکاران و شرکت کنندگان و از حسن توجه شان نسبت به برنامه تشکر کرد.
شایان ذکر است؛ این وبینار که از طریق آپارات دانشگاه الزهرا به طور همزمان پخش می شد مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.
لینک آفلاین وبینار:
https://meeting.alzahra.ac.ir/lv4fl8oscqa8
تاریخ:
1400/09/24
تعداد بازدید:
505
منبع:
فیلم مرتبط
صوت
تمامي حقوق سايت براي
دانشگاه الزهرا ( س )
محفوظ است.