۱۴۰۳ جمعه ۷ دي

برای عضو هیات علمی پژوهشکده زنان

کسب مجوز و صدور پروانه تولید آنتی اکسیدانت و مکمل غذایی آستابیوم توسط سازمان غذا و دارو

افتخارآفرینی دکتر علیرضا احمدی

کسب مجوز و صدور پروانه تولید آنتی اکسیدانت و مکمل غذایی آستابیوم توسط سازمان غذا و دارو برای دکتر علیرضا احمدی دانشیار گروه خانواده درمانی و عضو هیات علمی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) صادر شد.
در هفتمین جلسه مورخ 18/09/1402 کمسیون قانونی تشخیص (صلاحیت ساخت و ورود دارو و مواد بیولوژیک) سازمان غذا و دارو با درخواست شرکت داروسازی توسعه زیست فناوری طراوت زندگی، دانش بنیان با شناسه ملی: 14009360596 برای صدور پروانه تولید آنتی اکسیدانت، مکمل غذایی کپسول ژله ای آستابیوم موافقت و در تاریخ 16/10/1402 پروانه بهره برداری و تولید آستابیوم توسط سازمان غذا و دارو صادر شد.
کپسول ژله ای آستابیوم فرآورده‌ای طبیعی، حاوی آنتی اکسیدان قوی شش هزار برابر ویتامین C و 550 برابر ویتامین E و ضدالتهابی اختصاصی آستاگزانتین است که با مکمل‌های ویتامین E(آلفا – توکوفریل استات)، ویتامین D3 (کوله کلسیفرول) و امگا 3 (روغن ماهی) فرموله و با همکاری شرکت داروسازی تهران دارو تولید می شود.
مکمل آستابیوم مهارکننده سندرم طوفان سایتوکاین‌های التهابی (CRS)، اینترلوکین 6، TNF-α و کاهش‌دهنده CRP در بیماران حاد تنفسی ناشی از کرونا ویروس می‌باشد. این فرآورده طبیعی توانایی بسیار بالایی در تقویت سیستم ایمنی در بیماری های ام اس، دیابت، انواع سرطان ها، قلبی-عروقی، رماتیسم مفصلی و نقص ایمنی را دارد. همچنین در بیماری های چشم مانند آب مروارید و نیز استرس اکسیداتیو موثر است و به کاهش کلسترول LDL، افزایش سلامت پوست، افزایش قدرت باروری و بهبود کیفیت اسپرم، رفع خستگی مفرط، کاهش اسید اوریک خون ، کاهش اسید لاکتیک خون ، بهبود عملکرد ورزشی و استقامت، محدود کردن آسیب عضلانی ناشی از ورزش، سرکوب توسعه بیماری های مرتبط با سبک زندگی مانند چاقی، تصلب شرایین، دیابت، چربی خون و فشار خون کمک می کند.
همچنین، شرکت دانش بنیان توسعه زیست فناوری طراوت زندگی در مهرماه 1401 موفق به کسب مجوز و پروانه بهره برداری و تولید ماده اولیه مکمل آستاگزانتین 1401 از سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شده است.
شرکت دانش بنیان توسعه زیست فناوری طراوت زندگی با شناسه ملی: 14009360596 و شماره ثبت: 38576 مستقر در مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، با تلاش و پیگیری دکتر علیرضا احمدی دانشیار خانواده درمانی پژوهشکده زنان دانشگاه الزهرا (س) دکتر رویا ایازی نصرآبادی دانش آموخته شیمی آلی و عضو بنیاد ملی نخبگان، دکتر محمدحسین صنعتی عضو هیأت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ایران و دکتر علی رحمانی عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س) تشکیل شده است.
این شرکت در حوزه تحقیق و توسعه فن آوری‌های تولید دارو و مکمل های دارویی و فرآورده های زیستی، بیولوژی مولکولی، سلولی و ژنتیکی مشتمل بر مواد اولیه، مواد واسط و محصولات نهایی، تولید دانش فنی و واگذاری آنها، تولید فراورده های دارویی، زیستی و آرایشی بهداشتی و... فعالیت می‌کند.
پژوهشکده زنان این افتخارآفرینی را به ایشان تبریک عرض می نماید‌ و سلامتی و موفقیت روزافزونشان را از درگاه باریتعالی آرزومند است.
 
    
    
    
    
    
 

تاریخ:
1402/10/20
تعداد بازدید:
1045
منبع:
فیلم مرتبط
صوت
دانشگاه الزهرا
 تهران،خیابان ونک،ده ونک ، دانشگاه الزهرا(س)،ساختمان خوارزمی، طبقه ششم، پژوهشکده زنان کدپستی : 1993893973
تلفن : 982188058926+ , 982188049809+ فاکس : 982188067895+
 WRC[at]alzahra.ac.ir
تمامي حقوق سايت براي دانشگاه الزهرا ( س ) محفوظ است.